+46215802326 (08.00-16.00)

Her på Skistart finder du pulsure fra Garmin, Suunto, Polar og vores eget mærke Skistart selvfølgelig

Uanset om du er nybegynder eller er på konkurrenceniveu så giver et pulsur dig mulighed for at forbedre din træning og at opnå bedre resultater. Forskning viser, at en varieret træning giver det bedste resultat, og med et pulsur kan du måle hvad din makspuls er og træne med forskellige intensiteter ud fra makspulsen. Pulsure også kaldet pulsmålere fungerer ved at et bånd fæstnes brystkassen, sådan måles pulsen direkte på hjertet. Informationen omkring pulsen sendes videre til uret, som omsætter til realtid som du kan bruge i din træning.

Her finder du alt fra simple modeller til de mere avancerede pulsure med GPS, som har forprogrammerede pulszoner og kan informere dig om din træning er fedtforbrændende eller konditionstrænede. Som oftest er forskellen på billige og dyrere modeller mængden af information de kan give dig om din træning, hvor meget om lagres, og om data kan overføres til en computer.

Hvis du overvejer at købe et nyt pulsur skulle du tage at tjekke vores udbud. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål hvad forskellen er på de forskellige modeller eller hvis du vil have råd og vejledning inden du køber.

 

1 til 36 af 129

Sorter stigende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 til 36 af 129

Sorter stigende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4