+46215802326 (08.00-16.00)

Her finder du sportsbriller til dit langrend eller rulleskiløb

fra Casco, Bliz, Craft, Rudy Project, OneWay, X-Kross og Skistart.

Heraf er de to første mærker favoritter hos de svenske landshold i langrend! Du kan bruges disse briller til andre sportsgrene og aktiviteter også, så der er ikke bare skibriller. Mange af modellerne leveres med flere linser så du selv kan skifte og få den rigtige farve til de givne lysforhold.

Vi har også sports- og skibriller med fotokromatiske linser som skifter farve af sig selv! Vi fører modeller med fotokromatiske linser fra bla. Casco Nordic Vautron Competition, Bliz Pursuit XT og Salice Racing.

Kort om nogle af vores mest populære sportsbriller:

Bliz som er et mærke du kan se på medlemmerne af det svenske landshold i langrend i tv! Briller til en god pris af en god kvalitet!

Casco kan du især se på skiskytter! Casco's skærme er meget smidige og hurtige at få op!

Rudy Project laver briller af en meget høj kvalitet og er til dig der kræver det absolut bedste!

Salice laver også sneskærme, som det er let og hurtigt at tage op. De er billigere end Casco og passer blandt andet godt hvis du vil have almindelige briller på inde under!

Skistart vores mærke, god kvalitet og laveste pris! Desuden har vi et specialtilbud: Når du i alt køber for over 1000 kr kan du købe brillerne til bare199 kr. pr par (Normalpris 349 kr. pr par).

X-Kross har et komplet system med forskellige typer af linser tilpasset forskellige typer af sport til en og samme bue. X-Kross unika Winter-linser holder fugt borte og der er også en smart indsatsbue til slibning.

Hvis du har brug for råd og vejledning om hvilke sportsbriller, som passer bedst til dig og dine behov, så kontakt os endelig og vi hjælper dig gerne.

 

1 til 36 af 221

Sorter stigende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 36 af 221

Sorter stigende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5