+46215802326 (08.00-16.00)

Kundeinformation

 

 Handl hos os  Leveringsinfo  Om os   Nyttige links
 

 

 

 

  

 

 

Ofte stillede spørgsmål - Læs dette først:

Ordre / Kassen: 

Hvordan ved jeg min ordre er modtaget/gået igennem?
Hvis din ordre er gået igennem korrekt, vil du modtage en ordrebekræftelse via mail, samt en bekræftelse på skærmen. Hvis du ikke har modtaget en bekræftelse, kontakt vores kundeservice på info@multitriathlon.com.

Jeg har et gavekort, hvordan bruger jeg det ved mit køb?
Du bruger det ved kassen. Klik på ’’Brug kuponkode’’ indtast koden i feltet, og prisen vil blive justeret automatisk. Hvis koden ikke går igennem, kan det være fordi den allerede er anvendt. Det kan også have noget, at gøre med om du har indtastet bogstavet o i stedet for cifret 0 eller store og små bogstaver. Har du problemer kan du kontakte kundesupporten på info@multitriathlon.com, så hjælper de dig.

Hvilke betalingsmåder kan jeg vælge?
Du kan vælge at betale med kreditkort (VISA, Mastercard), Klarna Faktura (30 dage), Klarna afbetaling (3-36 måneder) eller betaling ved afhentning i vores butik i Älvdalen.

Hvad hvis jeg ønsker levering til en anden adresse end hvor jeg bor?
Hvis du betaler direkte igennem banken eller med kreditkort, kan du vælge hvilken adresse du ønsker din ordre bliver leveret til. Bestiller du din ordre igennem Klarna, skal ordren bestilles til din folkeregisteradresse. Ønsker du ordren leveret til en anden adresse end din folkeregisteradresse, kan du skrive dette i kommentarfeltet ved kassen, så ændrer vi den manuelt når ordren afsendes.

Hvordan kan jeg, som virksomhed/kommune bestille igennem Klarna Faktura?
Vælg ’’virksomhed/forening’’ ved kassen og udfyld felterne. Bemærk, at Klarna kan have problemer med adresser til virksomheder og foreninger, e-mail gerne ordren hvis du har problemer.

Pengene er trukket fra min konto, men jeg har ikke fået en ordrebekræftelse?
Noget er sandsynligvis gået galt med forbindelsen mellem betalingen og tilbagemeldingen til vores system. Kontakt os med dit navn, adresseoplysninger og dato, samt beløbet vi har trukket og vi vil hjælpe dig med, at finde fejlen og sikre, at din ordre bliver sendt!

Levering:

Hvordan ved jeg om min ordre er sendt? 
Når din ordre sendes fra os modtager du en e-mail med leveringsbekræftelse samt eventuelt fragtnummer. Du kan ved hjælp af fragtnummeret spore forsendelsen igennem logistikvirksomheden (f.eks. Post Danmark, DHL, UPS, Bussgods).

Hvad sker der hvis jeg ikke kan samle det produkt jeg har bestilt? 
Hvis du ikke kan samle produktet, vil vi undersøge hvorfor og give dig muligheden for, at bestille det samme produkt igen. Uanset om du ønsker pakken sendt igen eller ikke, vil vi være nødsaget til at opkræve omkostningerne af levering/returnering samt håndtering.

Leverer I uden for Sverige?
Vi leverer i hele Norden, samt til de fleste lande i Europa og USA samt Canada. De lande, som du kan vælge ved kassen leverer vi til! Dog leverer vi ikke til Svalbard.

Hvad er jeres leveringstid?
Vi har vores eget store lager og behandler selv ordrene så snart det er muligt! Normalt leveres ordren fra vores lager inden for 2-5 hverdage, men er oftest leveret hurtigere! Hvis du vælger ekspres ved kassen, så sender vi fra lageret inden for 24 timer. (Gælder ikke alle produkter, tilvalget kan ses ved kassen hvis det er muligt).

Hvordan ved jeg, at jeg kan hente min pakke på posthuset?
Du vil modtage en sms eller e-mail fra Post Danmark, eller det firma pakken var sendt igennem. Har du ikke modtaget dette, kan du ved hjælp af fragtnummeret gå ind på postens hjemmeside og søge efter din pakke. I nogle tilfælde kan pakken være ankommet uden du har modtaget en meddelelse. Du kan ved hjælp af fragtnummeret og legitimation få pakken udleveret uden meddelelsen.

Hvordan fungerer hjemmelevering med UPS?
Din ordre afsendes med UPS hjemmekørsel. Dette fungerer godt i midt og syd Sverige. UPS levere direkte til din adresse, med levering om dagen imellem 8 og17. UPS oplyser om leveringen på deres hjemmeside, dagen før forventet levering, men ringer desværre ikke altid før leveringen. Hvis der ikke er nogen hjemme, efterlader de et kort med kontaktinformation. Hvis du ikke opholder dig på adressen i løbet af dagen og vil ændre leveringen, kan dette gøres ved at ringe til nummeret, som er angivet på det kort UPS efterlod. Har bygningen en adgangskode eller lignende, som chaufføren burde kende til, kan du angive dette i kommentarfeltet ved kassen. UPS vil forsøge at levere 3 gange før de returnerer pakken. For det nordlige Sverige anbefaler vi Posten/Bussgods.

Hvor længe ligger pakken på posthuset?
Pakken ligger der normalt i 14 dage. Hvis det ikke er muligt for dig at afhente den, så kontakt os gerne så vi kan forlænge tilbageholdelsesperioden.

Ændringer, leveringer eller annulleringer:

Hvad gør jeg hvis jeg vil ændre eller supplere min ordre?
Send en mail til vores kundesupport på info@multitriathlon.com. Skriv dit ordrenummer og hvilken ændring af din ordre du ønsker, så hjælper vi dig. Vi kan ikke ændre en ordre der allerede er leveret.

Hvad gør jeg hvis jeg vil afbryde/annullere ordren?
Send en mail til vores kundesupport på info@multitriathlon.com, med dit ordrenummer på den ordre du vil afbestille, så hjælper vi dig.

Retur / Bytte / reklamation:

Jeg vil gerne returnere, bytte eller tilbagebetales, hvordan skal jeg fortsætte?
Du returner selv produktet igennem dit ønskede fragtfirma, eller du kan benytte vores fantastiske retur priser, ved at købe en fragtseddel igennem os. For at købe en fragtseddel på vores hjemmeside, skal du gå ind på Året rundt/Returblanket. Merk at der er forskellige fragtsedler for lange pakker og ‘’normale pakker’’.

 Vi sender herefter en returseddel til din e-mail, som du printer ud og bruger til, at sende pakken tilbage til os. Udfyld herefter returformularen på bagsiden af følgesedlen (eller print den ud under: Returnere / bytte med alle de nødvendige oplysninger og returner produktet i dets originale indpakning til os.

Jeg vil gerne reklamere over en vare, hvordan skal jeg fortsætte?
Hvis du ønsker at reklamere over en vare, skal du tage et billede af denne e-maile det til info@multitriathlon.com, sammen med en beskrivelse af hvorfor du ønsker at reklamere. Vi vurderer oftest reklamationer på afstand og i samråd med leverandøren. Bemærk, at slitage og brug, normalt ikke vil blive dækket under reklamationsretten. Når det er gjort, kontakter vi dig via mail og bearbejder reklamationen.

Jeg har sendt en vare tilbage som skal byttes/returneres/reklameres over, hvordan håndteres dette?
Vi håndterer normalt din henvendelse om returnering inden for 24 timer efter modtagelse. Når returneringen er bearbejdet sender vi dig en mail, som bekræfter, at vi har modtaget, samt håndteret returneringen.

Jeg kan ikke finde min returfragtseddel på min g-mail?
I de fleste tilfælde vil gavekortene blive sendt via e-mail til din indbakke. Google har for nyligt ændret udformningen af g-mail og e-mail sorteringen. Du skal trykke på den tredje fane (1. Primær, 2. Social, 3. Kampagner) øverst i din indbakke når du logger ind. Hvis du ikke ser vores e-mail i din indbakke, så kig under de andre faner. Du kan sende meddelelserne til din indbakke og sikre de sendes der fremover. Hvis du ikke kan finde mailen, så kontakt kundeservice på info@multitriathlon.com

Andet:

Jeg vil gerne besøge butikken i Älvdalen og handle der, hvad gør jeg?
Begynd med at undersøge de aktuelle åbningstider i butikken under
(Udvidede åbningstider meddeles via vores Facebook)

Selvom du ved hvad du gerne vil have, ville vi foretrække du laver en ordre på hjemmesiden, så vi kan finde produkterne inden du ankommer, da der oftest er travlt i butikken. Er du ude efter langrendsski, foretrækker vi at du laver en ordre på hjemmesiden, så vi kan finde skiene inden du ankommer. Dette fordi udvælgelsen af ski tager - og skal tage - tid, på den måde kan vi finde de optimale ski der passer til dig. Hvis du er usikker og vil have hjælp på skiværksted, er du velkommen til at besøge os når vi har åbent.

Jeg vil gerne abonnere på nyhedsbrevet, hvad gør jeg? Indtast din mailadresse i feltet ‘’abonner’’, som du finder længst nede til højre på hjemmesiden.

Jeg vil gerne afslutte mit abonnement på nyhedsbrevet, hvad gør jeg?
Brug linket ‘’afslut abonnement’’, som du finder i bunden af nyhedsbrevet, herefter vil du ikke få flere mails.

Hvad koster fragten igennem de forskellige fragtmuligheder?
For fragtpriser se Fragtpriser

Jeg er usikker på hvilken størrelse støvler, som jeg skal bruge, hvad gør jeg?
Se vores størrelsesguider. Vi har kontrolleret pasformen og størrelserne på vores støvler manuelt, for at sikre, at de passer så godt som muligt. Står valget mellem to størrelser, så vælg den største; en for stor støvle kan lettere justeres med en strømpe i sålen, imens en der er for lille bliver ubrugelig.

Jeg skal købe en skipakke, men den støvle som jeg gerne vil have kan ikke vælges, hvad gør jeg?
Vælg en af de støvler, som du har mulighed for at vælge, da dette er obligatorisk for at kunne fortsætte til kassen. Herefter skriver du i kommentarfeltet hvilken støvle du ønsker i stedet. Bestilles ordren med Klarna Faktura, bytter vi støvlen ud manuelt efter ordren er gået igennem, samt justerer prisen op eller ned, afhængig af prisforskellen mellem de valgte støvler.

Jeg er usikker på hvad de forskellige forberedelser til skiløb indebærer, hvor finder jeg denne information?
Kig på det følgende link, og se filmen på hjemmesiden: http://www.skistart.com/swe/grundpreparering-langdskidor