+46215802326 (08.00-16.00)

Leveringsmetode

 

 Handl hos os  Leveringsinfo  Om os   Nyttige links
 

 

 

 

  

 

 

Til resten af verden:

Posten/UPS - Ordren vil blive afsendt med Posten hvis den ikke er for stor. Ved større, tungere eller pladskrævende ordre sendes den med UPS. 

------------------------------------------------------------------------

Inden for Sverige:

For ordrer inden for Sverige, kan man vælge følgende forsendelsesmetode:

Posten brev/Posten Pakke - Din ordre afsendes først og fremmest som brev, hvis den kan være i et brev, vejer maksimalt 1 kg og varen er ikke for stor. Hvis den vejer mere end 1 kg, er for stor som brev eller en for stor vare, så sendes den som Pakke (MyPack) til nærmeste udleveringssted. Du får besked på SMS, hvis du har oplyst dit mobilnummer eller på e-mail.

DHL pakke - Din ordre afsendes med DHL Servicepoint til DHL’s nærmeste udleveringssted. Du får besked på SMS, hvis du har oplyst dit mobilnummer eller på e-mail.

Uanset leveringsmetoden sendes der altid en leveringsbekræftelse via mail, når vi har pakket ordren. Du kan søge på et eventuelt fragtnummer i mailen inden for 24 timer.

Hvis din ordre indeholder pladskrævende produkter, det vil sige ski, stave, skivoks eller andre produkter over 120 cm i længden, kan man vælge følgende leveringsmetoder:

UPS Hjemmelevering - Din ordre afsendes med UPS hjemmekørsel. Fungerer godt i Midt- og Sydsverige. UPS leverer direkte til din adresse, med levering i dagtimerne mellem 8 og 17. UPS oplyser om leveringen på deres hjemmeside, dagen før planlagt levering, men ringer desværre ikke altid før leveringen. Hvis der ikke er nogen hjemme, efterlader de et kort med kontaktinformation. Hvis du ikke opholder dig på adressen i løbet af dagen og vil ændre leveringen, kan dette gøres ved at ringe til nummeret, som er angivet på det kort UPS efterlod. Har bygningen en adgangskode eller lignende, som chaufføren burde kende til, kan du angive dette i kommentarfeltet ved kassen. UPS vil forsøge at levere 3 gange før de returnerer pakken. I det nordlige Sverige anbefaler vi Posten/Bussgods.

Bussgods - Din ordre afsendes med Bussgods til deres nærmeste udleveringssted. Ved visse ordre er der langt imellem udleveringsstederne, undersøg hvilke udleveringssteder der passer dig på www.bussgods.se,

Posten Hempaket - Din ordre sendes med Posten hempaket. Den køres ud af Posten, og du vil blive kontaktet af Posten på telefon inden leveringen. Kommer ikke til udleveringsstedet pga. pakkens størrelse.

Tips: Hvis du vil have pakken leveret til f.eks. arbejdet, kan du angive en anden adresse ved kassen. Betaler du med Klarna, kan du ikke anvende denne funktion, men skal angive adressen manuelt i kommentarfeltet!