+46215802326 (08.00-16.00)

Skistøvle- & bindingsguide

 

 Handl hos os  Leveringsinfo  Om os   Nyttige links
 

 

 

 

  

 

 

Et oftest stillet spørgsmål er hvilken støvle, der passer til hvilken binding, på langrendsski og rulleski. Det svært at vide, men vi har svaret uanset binding eller støvle! 

Salomon logo

Det er så enkelt at de følgende mærker passer til Salomon SNS:
Atomic, Botas, OneWay, Salomon

Rottefella logo

Til Rottefella passer:
Alpina, Fischer, Madshus, Rossignol.
Rottefella bruger NIS-bindinger. Dette har intet, at gøre med hvilken støvle og binding, som passer sammen, kun om NIS-bindingen let kan fastgøres på skienes NIS-plade eller ej. 

Vi har udarbejdet en præcis liste over hvilke skibindinger, der passer til hvilken støvle. Listen er omhyggeligt gennemarbejdet og kontrolleret, samt anbefaler den rigtige binding pr. støvlemodel.

  • Listen over hvilken støvle, der passer til hvilken binding for Salomon SNS (Atomic, Botas, OneWay, Salomon) kan ses hvis du klikker her.

  • Listen over hvilken støvle, der passer til hvilken binding for Rottefella (Alpina, Fischer, Madshus, Rossignol) kan ses hvis du klikker her.

Bemærk at listerne er zoomede ind for, at kunne være på siden. Listerne kan zoomes ud.

Rødt kryds på listen betyder: Bindingen og støvlen passer sammen 100 % og er Skistarts anbefaling.
Sort kryds på listen betyder: Bindingen og støvlen passer sammen, men er af andre årsager ikke optimalt. F.eks. er støvlerne på elite prisniveau, mens bindingen er i lavpris klassen, eller omvendt.
Har du kombistøvler og tænker over om du skal vælge en skate eller en klassisk binding? Vælg bindingen til den teknik du bruger oftest. Bruger du mest klassisk, så vælg en klassisk binding. Bruger du mest skate, så vælg en skatebinding.

Denne liste er udarbejdet af MultiTriathlon og må ikke kopieres