+46215802326 (08.00-16.00)

Leder du efter sko eller støvler? Så er du på den helt rigtige hjemmeside!

Her finder du vores brede udbud af sko i alle modeller og fra alle de kendte producenter som La Sportiva, Dryzone, Five Fingers, Haglöfs, Inov-8, Keen, OneWay, Rossignol og Salomon. Vi har masser af løbesko, fivefingere til barfodsløb, vandresko, sko til at gå en tur i og meget mere.

Det er meget individuelt hvad der er et par gode sko. Nogle har behov for meget stødabsorption, andre behøver mere støtte, og nogle har supinerende (udadpegende) fødder hvor andre har prominerende (indadpegende). Vi har alle typer af sko, så uanset om du har behov for meget stødabsorption eller er interesseret i at udvikle din barfodsteknik med et par såkaldte fivefingeres finder du det her. Med barfodsteknikken vil du afvikle dine skridt sådan at du lander på den forreste del af foden i stedet for med hælen, således er det fodballen som står for stødaborptionen frem for knæet. Tjek vores store sortiment af Fivefingers!

Hvis du skal u dog vandre har vi blandt andet meget populære sko af god kvalitet til en god pris fra Haglöfs. Med modeller som Observe Q GT, Trail Mid GT SR eller Vertigo GT SR. Vi har også gode klatresko og meget mere!

Så hvis du mangler nye sko til dine udendørsaktiviteter så tjek vores tilbud ud! Hvis du er usikker på hvilken sko der er bedst til dig og dine behov, og hvad forskellen er på de forskellige modeller, så kontakt os og vi skal nok hjælpe dig med at finde den rigtige sko!

 

1 til 36 af 495

Sorter stigende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 36 af 495

Sorter stigende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5