+46215802326 (08.00-16.00)

Her finder du alt det udstyr du kunne forestille dig af få brug for til sommerens sport og træning.

Uanset om du skal ud og rejse eller du tilbringer sommeren i Danmark har du alle muligheder for at træne.  Sommervejret gør træningen lettere tilgængelig, og der er et utal af sjove aktiviteter du kan kaste dig over uanset om du bor i hjertet af København, på landet eller er taget i sommerhuset for at nyde det gode vejr.

Sommeren er den perfekte årstid at være aktiv på. For det meste er det godt vejr, og man har mere tid end man plejer. Dette er gode forudsætninger hvis du vil komme i form samt forbrænde kalorier og tabe dig. Det samme gælder hvis du skal træne teknik op til et stort løb, eller hvis du slet og vil have den gode træningsfornemmelse i kroppen. Skulle vejret ikke være med os herhjemme, så er der et stort udbud af motionsrejser, hvor du kan få hjælp til at komme i form eller pudse din løbeteknik af.

Den danske sommer er præget af aktivitet og bevægelse. I sommerlandet ser du mange sportsfolk både gående og løbende. Det er en lettilgængelig træningsform, som du også kan benytte dig af både med og uden dine børn – det tager ikke lang tid, og du kan løbe eller gå hvor som helst. Både gang og løb er blide træningsformer, som ikke slider meget på kroppen, og derfor er det ideelt til dig, som gerne vil i gang med at træne. Disse sportsgrene er ikke lige så udstyrstunge i sammenligning med vintersportsgrenene, men her er det i stedet vigtigt med et par rigtig gode sko, som passer til dine føder samt til løbe- eller gangstil. Med det rigtige udstyr bliver træningen meget sjovere!

For dig som er skientusiast og ikke kan vente til skisæsonen begynder er det muligt at træne på rulleski om sommeren. Med et par rulleski kan du træne din teknik og udholdenhed så du er velforberedt til vinterens udfoldelser på pisterne eller i langrendssporene. Hvis du anskaffer den rigtige type af rulleski vil du kunne træne på såvel veje, cykelstier og skovstier, hvilket giver dig et næsten ubegrænset valg af træningsruter.

Uanset om du er nybegynder eller du tilhører eliten, så kan du på Skistart finde alt det udstyr du har brug for til gang, løb og rulleskiløb.

Nedenfor vises samtlige produkter fra menuen Sommersport uanset underkategori.

Hvis du blot vil se produkter fra en enkelt underkategori vælger du den kategori til venstre eller i hovedmenuen.

 

1 til 36 af 1613

Sorter stigende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 36 af 1613

Sorter stigende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5