+46215802326 (08.00-16.00)

Her finder du alt nødvendigt udstyr til at stå på rulleski.

Det gælder uanset om du er en nybegynder, som aldrig har stået på rulleski eller du har meget erfaring. Vi har rulleski fra alle de store mærker, så du kan finde lige præcis det som passer dig bedst.

I takt med at langrendsski, indenfor hvilket Vasaløbet må betragtes som værende det ypperste, er blevet mere populært er det også komet en stigende interesse for rulleski. Med rulleski oplever du noget der ligner langrendsski, og du har pludselig skisæson hele året rundt. Hvis du har mod på at deltage i løb er der også kommet løbe på rulleski nu. Det største i Norden foregår i Sverige, og hedder Alliansloppet.

Nu om dage er der et stort udbud af rulleski. Blandt de ypperste rulleskiproducenter hører Elpex, Swenor, Fischer, Marwe, OneWay, Powerslide, Pro-Ski, Skigo og Skike. Du kan få rulleski i forskellige modeller og prisklasser. Inde du køber er det derfor vigtigt at du tænker igennem om du for det første vil få brugt et par rulleski, og for det andet hvad du er villig til at betale for et par. Overvej også om du vil kommet til at løbe klassisk stil eller skate, samt hvilken typer underlag du har adgang til. De fleste modeller af rulleski er tilpasset asfalt, men der findes også modeller med oppustelige dæk som er gode til grus og skovstier.

Herunder vises samtlige produkter fra menuen Rulleski/Rulleskisport uanset underkategori.

Hvis du bare vil se produkter fra en enkelt underkategori vælger du denne til venstre eller i hovedmenuen.

 

1 til 36 af 652

Sorter stigende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 36 af 652

Sorter stigende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5