+46215802326 (08.00-16.00)

Bæltetasker, drikkebælter og flaskebælter fra alle de store mærker

Her finder du bæltetasker og drikkebælter fra alle de store mærker som Alpina, Atomic, Björn Dählie, Craft, Enervit, Madshus, Salomon, Skistart, OneWay, Newline, Enervit, Powerslide, Vitargo, og Skigo.

Perfekt til rulleskiløb! Men bæltetasker og drikkebælter er også gode hvis du er ude for at løbe eller gå, eventuelt med snesko på, løbe, skal på langrendsski, alpine ski, langtursskøjter.

Med en bæltetaske har du plads til det mest nødvendige så som reservedele, frugt, energibarer og andet uden at det tager for meget plads og er ubekvemt at have på. Komforten er vigtigt når du skal kunne lave din sport uden at blive hæmmet i dine bevægelser og smidighed, som er enormt vigtig uanset om du har rulleski, langrendsski eller alpine ski på fødderne.

Et godt drikkebælte giver dig mulighed for at få den mængde væske du har behov for samtidig med at du kan have hænder og arme frie og ikke behøver bære på en vandflaske. På den måde har du altid væske tilgængelig uden at din bevægelsesfrihed er hæmmet.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål om de forskellige bæltetasker og drikkebælter så vi kan hjælpe dig med at købe det som passer bedst til dig og dine behov.

 

1 til 36 af 49

Sorter stigende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 36 af 49

Sorter stigende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2