+46215802326 (08.00-16.00)

Her finder du rulleskihjul og reservehjul til rulleski

Alt fra de førende mærker som Eagle, Elpex, Marwe, OneWay, Powerslide, Pro-Ski, Skigo, Skike, Skistart og Swenor.

Vi har alt hvad du har brug for til dine rulleski. Indenfor hjul har vi blandt andet hurtige konkurrencehjul, træningshjul eller træge hjul samt PU-hjul. Indenfor rulleski klassificerer man hjulene på en skal fra 1-4. Et lavt tal indebærer et hurtigere hjul og et højt tal et mere trægt hjul. Til nybegyndere anbefales et allround rulleskihjul, hvilket er klasse 2.

Hvis man er en gruppe, som står på rulleski sammen og er lige dygtige er det en godt ide at alle har samme type hjul. Så undgår I for stor spredning af gruppen samt at nogle ikke får noget ud af træningen og at andre er nød til at kæmpe hårdt for at følge med gruppen.

Rent faktisk er det også en god idé at alle i gruppen har det samme mærke af ski, fordi ski af forskellige mærker ikke ruller med samme hastighed.

Hvis du mod forventning skulle savne noget i vores sortiment af hjul til rulleski, så ring til os og vi skaffer det til dig.

Leder du efter andre reservedele end hjul til dine rulleski? Søg i undermenuen ”Reservedele” der finder du  bremser, kuglelejer, rammer, gafler m.m.

 

1 til 36 af 89

Sorter stigende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 36 af 89

Sorter stigende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3