+46215802326 (08.00-16.00)

Køb rulleski hos os som har forstand på rulleski!

Her finder du et af Danmarks største udvalg af rulleski med over 50 forskellige  modeller fra de førende producenter Swenor, Marwe, Elpex, Fischer, OneWay, Powerslide, Pro-Ski, Skigo, Skike og Skistart. Med det store udvalg er vi sikre på at du kan finde den rulleski som passer lige præcis til dig.

Rulleskiløb er perfekt til dig som vil holde dig i gang og eventuelt forbedre din form inden du kommer i nærheden af sne og langrendsskiløb. Indenfor rulleskiløb er der både en klassisk og en skate stil med hurtige hjul til asfalt og luftpumpede hjul til grus eller skovstier.

Du kan enten købe løse rulleski eller en komplet pakke som indeholder ski med forhåndsmonterede bindinger til en favorabel pris.

Køber du bindinger monterer vi dem uden beregning!

Købstips om rulleski:

Swenor Fibreglass - Den bedst sælgende rulleski år efter år! Med basis produceret i glasfiber af høj kvalitet bliver du ikke skuffet!

Elpex Wasa 610 - Elpex er en model, som sælger rigtig god. Elpex satser stort på det danske marked og har rigtig gode produkter som vi varmt kan anbefale.

Swenor Skate Elite - Denne skateski sælger bedst år efter år! Swenor har virkelig haft succes med at producere en god skateski. Der findes også en lidt billigere variant.

Skike VX Twin - Skike har luftpumpede hjul som giver dig et bedre underlag. Du kan køre med både løs og fast hæl. Bruges med almindelige træningssko eller –støvler.

Powerslide X-plorer - Rullski med luftpumpede hjul som bruges i kombination med almindelige bindinger og støvler! Til et mindre jævnt underlag end asfalt.

Kontakt os hvis du har spørgsmål om forskellene på de vores modeller af rulleski, og hvis du ønsker råd og vejledning om hvilke rulleski der passer bedst til dit rulleskiløb.

 

1 til 36 af 84

Sorter stigende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 36 af 84

Sorter stigende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3