+46215802326 (08.00-16.00)

Sportsbriller til rulleskibrug i massevis. Kan også bruges til langrend.

Her finder du sportsbriller til brug ved langrend og rulleskiløb fra Casco, Bliz, Craft, Rudy Project, OneWay, X-Kross og Skistart.

De to førstnævnte mærker bruges af løberne på det svenske landshold i langrend! Du kan også anvende brillerne til andre sportsgrene. Mange af sportsbrillemodellerne leveres med flere forskellige linser så du selv kan justere farven efter lysniveauet.

Vi har endda sports- og skibriller med fotokromatiske linser som ændrer farve af sig selv! Eksempler på populære modeller med fotokromatiske linser er Casco Nordic Vautron Competition, Bliz Pursuit XT og Salice Racing.

Kort om vore mest efterspurgte sportsbriller:

Bliz er et mærke du muligvis har set i TV eftersom det benyttes af det svenske landshold i langrend! Briller af en god kvalitet til en god pris!

Casco har du muligvis set i TV båret af skiskytter! Casco's skærme er meget brugervenlige og lette at skubbe op i panden hurtigt!

Rudy Project laver briller af en meget høj kvalitet, og er det rette valg hvis du vil have det absolut bedste!

Salice laver sneskærme som let kan skubbes op. De er billigere end Casco og gode til dig, som vil have almindelige briller under skærmen!

Skistart er vores eget mærke, god kvalitet til den laveste pris! Derudover har vi et specialtilbud; hvis du køber for over 1000 kr kan du købe disse briller for 199:-/st. (Normalprisen er blot 349:-/st.)

X-Kross har et komplet system med linser tilpasset forskellige sportsgrene til samme stel. X-Kross unika Winter-linser holder dug ude og der er også en smart indsats til brug ved slibning.

Hvis du har brug for råd og vejledning omkring hvilke sportsbriller der passer bedst til dig, så tøv ikke med at ringe til os.Vi skal nok hjælpe dig!

 

1 til 36 af 158

Sorter stigende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 36 af 158

Sorter stigende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5