+46215802326 (08.00-16.00)

Bredt udvalg af stave til rulleski! Med asfaltsspids påmonteret.

Her finder du et bredt udvalg af stave fra OneWay, Exel, Skigo, Skistart och Swix til brug ved rulleskiløb, langrendsskiløb eller løb på inliners.

Hvis du blot udskifter spidserne på dine stave kan de bruges til både rulleskiløb og langrend fordi du skal bruge den samme længde stave til begge typer af løb. Om vinteren er du tættere på underlaget, men har en stavspids som synker i underlaget. Omvendt er du om sommeren længere fra underlaget, men har en stavspids som bliver ovenpå asfalten. Det er årsagen til at den samme type stav kan bruges både til rulleskiløb og langrend. Hvis du skal købe stave til klassisk rulleskiløb bør ud vælge en stav som er 0,85 * din kropslængde – rund ned til nærmeste 5 cm. Til skate rulleskiløb bør du i stedet tage 0,9 * din kropslængde og runde ned på samme måde.

Købetips til stave:

Skistarts rulleskistav – En stav af aluminium. Specielt fremstillet til løb i sommerhalvåret. Ikke lige så følsomme for stød som almindelige carbonstave.

Skistart 100 % carbonstav – En udmærket stav til både vinter og sommerbrug. Letvægt i 100 % carbon, dog mere følsomme for stød hvis man falder på asfalt. Specialpris hvis man køber for over 1000 kr.

Vær opmærksom på at alle rulleskistave sælges i par, så skriv ”1” i antal for at købe et par stave.

 

22 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

Tabel  Liste 

22 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

Tabel  Liste